maandag 20 april 2009

23 Het is Volbracht!!!!!!
En voordat je het weet is de eindstreep alweer bereikt.
Wat hebben we veel geleerd de laatste tijd en wat ben ik ook alweer veel vergeten.
Het was leerzaam en om de blogs van collega's te volgen omdat iedereen er weer iets anders uit haalt en het bevordert de collegialiteit.
De komende tijd ben ik zeker van plan om me verder te verdiepen in Web 2.0, maar ik zie net op de blog van Doetie, dat Web 3.0 er al weer aankomt.
De mogelijkheden en toepassingen gaan we bespreken op de evaluatie en ik hoop echt dat we meteen het een en ander kunnen toepassen waar een grote klantenkring daadwerkelijk iets aan heeft.
My discoveries ga ik meteen gebruiken, ook Netvibes vind ik geweldig, kan nu meteen zien waar mijn favoriete groepen optreden, en je bent meteen op de hoogte van het aller allerlaatste nieuws. Het meeste heb ik genoten van de muzieksites.
Het was voor mij een verrassing om te ontdekken dat je met wat meer geduld en tijd om alles goed door te lezen een mooi blog kunt maken. Het leukste vond ik foto's en afbeeldingen toevoegen, zodat het er aantrekkelijk uit ziet.
Ook sloegen de frustraties zo nu en dan toe, wanneer het echt niet lukte.. maar na een nachtje slapen wist je opeens weer hoe het wel moest.
Heb me ook nog aangemeld bij bibliotheek 20 ning en ben benieuwd wat voor discussies daar uit komen.
Conclusie: Veel geleerd in een korte tijd, maar ook het besef dat hoe meer je ontdekt, hoemeer er te ontdekken valt.
Maar nu eerst maar even op de plaats "RUST"

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jose!

  Gefeliciteerd. Dat wil toch niet zeggen dat je ophoudt met bloggen he? We moeten wel een beetje actief blijven hoor ;-)

  Groeten uit Sneek,
  Gert jan
  http://dzjiedzjee.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé José!
  Ik kom via het blog van Gert Jan Hermus bij jouw terecht. Gert Jan houdt er interessante ideeën op na en ik zal hem schrijven i.v.m. mijn promotieplan, grappig hè. Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen