woensdag 1 april 2009

19 Sociale netwerken
Vandaag begonnen met het bekijken van "23dingen Ning" Daar werd ik niet echt vrolijk van, wat gebabbel heen en weer van mensen die het ook nog niet allemaal goed door hebben hoe het sociale netwerk opgestart moet worden.

Vervolgens naar "Bibliotheek20 Ning" en de verschillende berichten doorgelezen, dat zag er wel wat interessanter uit.
Vakgenoten die elkaar vragen stellen. kennis delen en tips geven.
Ook stond er een vernieuwde Bicat catalogus op die ik nog niet kon openen.

Hyves echt een site voor jonge, snelle en wilde mensen tenminste die indruk willen ze geven, voelde me niet geneigd om me daar aan te melden.Vraag me ook af wat je daar als bibliotheek mee kunt doen.
Natuurlijk willen we ook jonge en snelle klanten hebben, maar ik denk dat je die pas trekt wanneer het personeel ook jong, snel en wild is.

Seniorenweb, ook al ben ik 59 voelde me absoluut niet aangetrokken tot dat netwerk, het zag er allemaal wel heel erg oudbollig uit, zelfs het lettertype.

Frankwatching ga ik lid van worden als ik gepensioneerd ben, dan heb ik meer tijd voor meer contacten, ik zie nu mijn beste vrienden al veel te weinig.

Dizzie vond ik een prettige website, overzichtelijk, veel informatie, de nieuwste boeken, recensies interviews etc. Toegevoegd aan mijn favorieten, want zo kun je op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van alles wat nieuw verschijnt.
Het boek "De eenzaamheid van priemgetallen" sprak me erg aan. Al aanwezig in de bibliotheken van Friesland dus ik heb het meteen gereserveerd.

Voor de muzikale noot heb ik de componist Thomas Tallis (1505-1585) toegevoegd.
Hij heeft werkelijk schitterende koormuziek geschreven.
Klik vooral op het laatste plaatje met de noten

1 opmerking:

 1. Hallo Jose

  Goh dat is inderdaad schitterende muziek!!!!
  Geweldig. Het laatste youtubeje is prachtige muziek.Kan mooi meegezongen worden op deze manier.
  Bedankt voor de tip!

  Boekenbakkie

  BeantwoordenVerwijderen